31 March 2010

Leona glumi Maraju?

Američka diva Maraja Keri razmišlja o stavljanju njene životne priče na pozornicu Brodveja. Radilo bi se, naravno, o mjuziklu, a popularna pevačica bi, po nezvaničnim verzijama, želela da Leona Luis bude ta koja će glumiti tridesetogodišnju Amerikanku.


"Maraja je u pregovorima o mjuziklu, koji bi se bavio njenim životom u 2009. godini. Iako se pominju imena kao što su Vanesa Hadžens, zvezda "High School Musical", i Eva Longoria, zvezda "Očajnih domaćica", Maraji se potajno dopada ideja da je glumi Leona Luis. Ne samo što je atraktivna, ona je jedina koja bi mogla da se približi vokalnom rangu od osam oktava (koji Maraja poseduje)", rekao je neimenovani izvor za contractmusic.com.

Maraja Keri je do sada imala dve zapažene filmske uloge. Prva je bila u filmu "Glitter" iz 2001. godine, koji nije pokupio baš sjajne kritike, a prošle godine igrala je u film "Precious", u kom je glumila sporednu ulogu, ulogu socijalne radnice. Sa druge strane, Leona do sada nije igrala u filmovima, ali su zato njene pesme "I See You" i "Happy" bile deo Oskarom nagrađivanih filmova. "I See You" je naslovna numera blokbaster filma "Avatar", a "Happy" je bila deo trejlera za već pomenuti film "Precious".

Zanimljivo je i to da je Leona često upoređivana sa Marajom Keri, još od svog pojavljivanja u britanskom rijaliti šou "X faktor", u kom je sudija Lui Volš Leonu često nazivao "britanskom Marajom Keri". Leona je u toku tog takmičenja i pevala pesme Maraje Keri "I'll Be There" i "Without You".

No comments:

Post a Comment