05 April 2010

Glasine o narednom singlu u SAD

Jedini singl koji je sa drugog studijskog albuma Leone Luis objavljen u SAD je "Happy". Kako je od izbacivanja tog singla prošlo više od šest meseci, a od izbacivanja albuma više od pet, očekivanje svih fanova Luisove su da bi otkrivanje datuma i imena narednog singla trebalo da bude uskoro.

Stvari su zakomplikovane nakon što je Leona prihvatila da peva pesmu "I See You", kao naslovnu numeru za film "Avatar". Prethodno je u radio spinove ubačena pesma "I Got You", koja je ubrzo povučena, a Leona je bila obavezna da odradi par promo nastupa u SAD, u okviru promocije pesme "I See You". Nakon toga je fokus pomeren na Veliku Britaniju i promociju drugog singla, a stvari u SAD su stagnirale.

Poslednjih dana sve više se spekuliše o tome kada bi i koji bi to naredni singl mogao da bude. Dodatni problem u celoj priči pravi Leonina osmonedeljna turneja po Velikoj Britaniji i Irskoj, koja počinje krajem marta i završava se početkom jula. Što se tiče pesme koja će biti odabrana, do sada su se pominjale "Outta My Head" i "Can't Breathe".

Pesmu "Outta My Head" Leona je izvela prošle godine na mini-koncertu u okviru emisije Džimi Kimela, a "Can't Breathe" uleće u igru nakon što je na Vikipediji stajala informacija da je to naredni singl. Podvlačimo da je su to sve glasine i nepotvrđene informacije i da ih treba uzeti sa rezervom, a nadamo se da će, koja god pesma bude izabrana za singl, napraviti odličan uspeh.

No comments:

Post a Comment