13 February 2011

"Bleeding Love" najemitovanija ljubavna pesma

"Bleeding Love" je proglašena za najviše emitovanu ljubavnu pesmu u Velikoj Britaniji, prema podacima urađenim pred Dan zaljubljenih. Singl iz 2007. godine, koji je, samo u Velikoj Britaniji, prodat u preko milion primeraka, a širom sveta u skoro sedam miliona, završio je i na vrhu liste pesama puštanih javno, uključujući radio i prodavnice, a sadrži reč "love" (ljubav) u različitim oblicima.

Scena iz spota "Bleeding Love"
Ovo je samo još jedno u nizu priznanja koje ova pesma dobija. Pre nekoliko meseci, zvanično je objavljeno da je singl prešao prodaju veću od jednog miliona u Britaniji, a nakon izvođenja od strane učesnika u popularnom šou "X faktor".

Pesma je, takođe, predstavljena i kao deo saundtreka za novi film "No Strings Attached", u kom glavne uloge igraju Ešton Kučer i Natali Portman.

U jednom skorašnjem intervjuu i Niki Minaž se osvrnula na pesmu, govoreći o tome da se naježila kada je prvi put čula pesmu

Iako je danas trend brze potrošnosti pesama, "Bleeding Love" definitivno prkosi tim novim trendovima i ustoličava se kao pesma sa dugim trajanjem.

No comments:

Post a Comment