17 August 2011

Liona i Avicii postigli dogovor

Posle veoma stresnih mesec dana i zategnutih odnosa na relaciji tim Liona - tim Avicii, stvari su se konačno sredile. Kao što smo već ranije pisali, slučaj je prošlog ponedeljka završio i pred britanskim Visokim sudom, ali je odložen za osam dana, zbog novih podnesaka, koji su stigli, a koje sud nije stigao da razmotri. Ročište koje je bilo zakazano za juče nije se ni održalo, pošto su tužioci došli i obavestili sudiju da je došlo do vansudskog poravnanja.

Ono što je dobro, jeste da će "Collide" definitivno biti izdat kao singl i da mu na tom putu bar neće biti više pravnih prepreka. Syco Music, Lionina izdavačka kuća iz porodice Sonija, se oglasio šturim i proizvoljnim saopštenjem da je došlo do dogovora i da će "Liona na narednom singlu sarađivati sa Avicii-jem". Jedino što sigurno sada možemo da protumačimo iz toga jeste da će Avicii-jevo ime biti dodato na singl, pa ćemo verovatno imati Leona Lewis feat. Avicii ili Leona Lewis/Avicii. Ostalo je, pak, nejasno, da li će originalni miks biti prerađen, kako bi ovakva promena uopšte imala smisla ili se to odnosi samo na ovo. Liona se trenutno nalazi u SAD, gde završava snimanja pred izlazak trećeg albuma, koji se očekuje u novembru, a govori se o 28. novembru kao potencijalnom datumu izlaska albuma.

Što se tiče singla "Collide", nije bilo promena u datumu njegovog izlaska, 4. septembar u Velikoj Britaniji, 6. septembar u SAD i Kanadi i 9. septembar u Nemačkoj.

No comments:

Post a Comment