01 September 2011

Liona otkrila ime trećeg albuma - Glass Heart

Kako se iščekivanje trećeg albuma bliži kraju, dobili smo i njegovo ime. U nizu intervjua, koje je Liona u poslednjih par dana radila, otkrila je da će se album zvati "Glass Heart". Po prvi put, album je nazvan po pesmi, koju je Liona radila sa Rajanom Tederom (Bleeding Love, Happy, You Don't Care, Lost Then Found). Album bi trebalo da izađe u novembru, a u radio intervjuima Liona nije pominjala tačan datum, iako se špekuliše da bi to mogla biti poslednja nedelja novembra, tj 28. novembar.

Liona stiže na intervju u radio Kiss 100
Uvod pred izlazak trećeg albuma će biti dva singla. Prvi od njih, "Collide", će izaći sutra (u Irskoj), tj 4. septembra u Velikoj britaniji, 6. u SAD, a 9. u Nemačkoj. Ovi intervjui su upravo i urađeni u cilju njegove promocije, a pored njih, u subotu nas očekuje nastup u emsiji "Red Or Black", a iste večeri će nastupiti i u popularnom britanskom klubu G-A-Y.

Na albumu će se nalaziti i dueti, iako Liona nije otkrila sa kim će taj duet, odnosno dueti biti. Ne bismo da vam podgrevamo nade, ali ovih dana se dosta špekulisalo da bi na predstojećem albumu mogao da se nađe i duet sa Bijonse. Naravno, ovakve navode uzeti sa ozbiljnom rezervom, jer dolaze iz krajnje sumnjivih izvora.

Iako znamo okvirni datum izlaska i ime albuma, snimanja još uvek nisu okončana. Liona je, nekon nastupa u Sardiniji, snimala u Londonu, potom nastavila u Los Anđelesu, a sada se, zbog promocije singla, ponovo vratila u prestonicu Velike Britanije. Vrlo je verovatno da će, nakon promocije singla, ponovo otići u SAD, kako bi okončala snimanja.

Prilično izvesno je da će prava uvertira u treći album biti drugi singl "Trouble", o kom smo do sada i pisali. Radi se o pesmi koju je Liona pisala sa Emeli Sande, a u emisiji "Review Show" DJ BBC-evog Radio 1 Mistdžem je pričao o tome da je čuo pesmu koja će biti drugi singl, da je odlična i da će biti više u r&b fazonu. Izlazak tog singla možemo očekivati u novembru, sa radio premijerom tokom oktobra.

I za kraj, da se osvrnemo na pesmu "Mr. Magic Touch", koja je procurela pre par nedelja. Radi se o pesmi koju su pisali Novel i Liona, ali se ta pesma neće naći na trečem albumu. Novel, koji je Lioninim fanovima poznat iz pesme "Misses Glass", koju je otpevao sa Lionom, je otkrio na svom zvaničnom tviter nalogu da pesma neće biti deo novog Lioninog albuma, pošto je izdavačka kuća želela drugu vrstu zvuka za novi album.

Poslušajte intervjue ispod:



No comments:

Post a Comment