30 November 2011

EP i novi nastupi u decembru

Kao što smo već pisali, Liona će u decembru izdati EP, a kako se poslednji mesec 2011. godine približava, dobijamo i neke nove detalje. EP će se sastojati od tri pesme, a u njegovoj promociji Liona će nastupati na britanskoj i američkoj verziji talent šoua "X faktor", kao i na britanskoj manifestaciji "Royal Variety Show".

Govoreći za britanski onlajn portal DigitalSpy, Liona je rekla: "Nastupaću na američkom i britanskom X faktoru. Trebalo bi da to bude u finalima."

Govoreći o novom materijalu rekla je da je veoma zadovoljna pesmama koje je do sada snimila "Radiću sa Frejžerom T. Smitom jedno vreme. Upravo sam uradila EP, to je snimljeno i izaći će ove godine."

Još uvek je ostalo nejasno mnogo detalja oko EP-a. Bilo je glasina da će to biti EP za dobrotvorne svrhe, ali Liona to u ovom intervjuu nije ni potvrdila ni demantovala. Takođe, u jednom od intervjua, koji smo preneli ranije, Liona je rekla da će na tom EP-u biti i obrada. Više detalja uskoro, 1. decembra nas očekuje objavljivanje pobednika takmičenja za dizajn koji će Liona nositi u nekom od gore pomenutih nastupa, pa bi moglo da se dogodi da tada dobijemo sve detalje.

No comments:

Post a Comment