06 December 2011

Liona potvrdila saradnju i sa Kalvinom Harisom

Impresivnom spsiku saradnika za treći studijski album, "Glassheart", pridružio se i Kalvin Haris, britanski DJ koji je odgovoran za Rijanin hit "We Found Love". "Radila sam sa Kalvinom Harisom na jednoj pesmi i želela bih da uradimo još jednu, on je veoma talentovan", rekla je Liona za britanski list Daily Star u intervjuu nakon nastupa na dobrotvornoj večeri u Londonu. 

Kalvin Haris je poslednji u nizu impresivnih saradnika sa kojima je Liona radila. Ranije smo vas već izveštavali da je sarađivala i sa producentima Rajanom Tederom (Glassheart), Sendi Vijem (Only Girl, Firework), Frejžerom T. Smitom (Set Fire To The Rain), britanskom pevačicom i tekstopiscem Emeli Sande i producentom Noti Bojem (Naughty Boy).

Album je trebalo da izađe krajem prošlog meseca, ali je početkom oktobra pomeren za narednu godinu, tako da se njegov izlazak očekuje krajem marta 2012. godine. Ipak, biće novih stvari od Lione, pošto će ovog petka izaći EP "Hurt". "Planiram EP za kraj godine, pošto se loše osećam zbog svih koji su očekivali album tokom ove godine", objasnila je Liona. EP će biti u digitalnoj formi, a od promotivnih nastupa, Liona će nastupiti u finalu britanske verzije X faktora 10. ili 11. decembra, kao i na Royal Variety Performance (nastupila 5. decembra, tv snimak 14. decembra). U planu je i nastup u finalu američke verzije X faktora.

No comments:

Post a Comment