10 April 2011

Treći album, update #2

Pozdrav svima, u poslednjih par nedelja, a mogu slobodno da kažem i meseci smo malo zatajili sa postovima, ali ništa se revolucionarno i ne dešava, pa nije bilo materijala za tekstove. Ovom prilikom nastavljamo sa izveštavanjem o snimanju trećeg albuma. Od prošlog teksta je prošlo dva meseca, a stvari i dalje stoje, iako je bilo očekivano da bismo do sada mogli već i da imamo, ako ništa, datume izlaska singla i albuma.

Na samom kraju klipa Liona kaže da će krajem leta biti nove muzike.

Sve i dalje stagnira. Pre par nedelja smo sasvim slučajno saznali da će datum izlaska albuma verovatno biti pomeren kasnije, pa će, umesto početkom leta kako je Liona najavila, album izaći krajem leta. Što se tiče rada u studiju, ta faza je i dalje u toku, bez najava da se privodi kraju. Liona je radila sa dosta mladih i manje poznatih producenata, koji su svi više nego zadovoljni radom sa Lionom i pričaju o fantastičnim pesmama.

Autumn Rowe, James Quant, Leona Lewis
U svakom slučaju, da sumiramo šta se to dogodilo u poslednja dva meseca. Odmah po objavljivanju prvog dela priče, Liona je bila u Denveru, gde je imala novu turu snimanja sa Rajanom Tederom (One Republic). To je bilo sredinom februara, a krajem februara je nastavila rad u Majamiju, gde je radila sa Rikom Lav. Nakon toga je, po svemu sudeći, napravila par nedelja pauze, a rad je nastavila sa Džejmsom Kvantom i Outmn Rou. Rezultat tog snimanja je, po tvitovima pomenutih, neverovatno emotivna pesma.

To je sve za sada. Nadamo se da će se komunikacija sa fanovima popraviti u narednom periodu i da ćemo uskoro imati konkretnije informacije, ili da ćemo bar znati kada ćemo imati konkretnije informacije.

No comments:

Post a Comment