01 May 2011

Na trećem albumu i o raskidu?

Britanski časopis "Mirror" pozivajući se na neimenovane izvore bliske Lioni javlja da će na trećem albumu biti pesama o njenom raskidu sa dečkom Luom, sa kojim je bila u vezi deset godina.


"Liona i Lu su bili zajedno deset godina i sve se završilo veoma ružno. Ali ono kroz šta prođeš ojača te, a Liona je sve svoje emocije bacila na muziku za novi album", tvrdi sagovornik Mirora. Po njegovim rečima, na albumu će se naći pesma "Trouble", koju je Liona pisala sa Emeli Sand, a koja uključuje sledeći tekst:

“You drink more than you used to, fell in love how could you?
Trust your heart like only fools do, hold on let it bleed.
You smoked 10 now it’s 20, bet you wish you’d never met me.
To stick around you must be crazy, hold on let it bleed.
I told you never to get used to me, I stay awake while you fall asleep.
I’m a whole lot of trouble, we’re in a whole lot of trouble.
You shout louder than you used to, and you hold on tighter in the ­bedroom.”

Dakle, novi album donosi novine. Osim saradnje sa Dejvidom Getom, Dalasom Ostinom i Riko Lavom, Liona je radila i sa Džejmsom Marejom i Mustafom Omerom na pesmi "Mountains". Isti izvor javlja da će Sajmon Kauel, vlasnik izdavačke kuće za koju Liona izdaje, dati Lioni priliku i da promoviše novi materijal u američkoj verziji X faktora, a nastup se očekuje pre Božića.

I dalje nema zvaničnih informacija o novom albumu, ali sa ovim vestima definitivno smo korak bliže. Neki izvori javljaju da bi album trebalo da izađe u septembru, ali ne bismo špekulisali. Bilo kako bilo, euforija polako počinje. Bring it on!

No comments:

Post a Comment